Hoe kan je het hele jaar door genieten van je eikenhouten bijgebouw?

 Een eikenhouten bijgebouw is niet alleen de plek om in de lente of de zomer maximaal te genieten van je tuin, zwembad of vijver. Dankzij een volwaardige inrichting met een aangepaste verwarmingsbron kan je je eikenhouten bijgebouw het hele jaar door gebruiken. 

 

Uiteraard is het belangrijk om ook in de winter het zonlicht zoveel mogelijk naar binnen te halen en een open gevoel te creëren in je eikenhouten bijgebouw. In de meeste gevallen werken we hiervoor niet met schuiframen, maar kiezen we voor authentieke portes-fenêtres. Deze dubbel opengaande ramen zijn beschikbaar in tal van uitvoeringen.  

 

Prachtige portes-fenêtres 

Zo hebben we prachtige zwarte portes-fenêtres in staal, thermisch onderbroken en met dubbel glas. Deze ramen geven een exclusieve en authentieke uitstraling, maar zorgen ook op koude winteravonden voor een maximaal warmtecomfort. Wanneer je deze ramen in de zomer volledig openzet, dan heb je een open ruimte van 1,6 of 1,8 meter. Op die manier staat je eikenhouten bijgebouw volledig open richting je terras. 

 

Een prachtige open haard 

Ook voor de verwarming tijdens de winter hebben we verschillende oplossingen. Het meest authentieke uiteraard is een open haard, zodat je op koude winteravonden gezellig in je salon of loungehoek helemaal kan wegdromen bij het knisperende haardvuur.  

 

Andere verwarmingsbronnen 

Naast en in aanvulling op een open haard kan je ook gebruikmaken van aardgas als verwarmingsbron of van een warmtebron. Voor het verwarmen van je terras vormt infrarood dan weer de perfecte oplossing. Wij werken met designmodellen zonder de gekende rode gloed. Deze verwarmingsbronnen passen perfect in het interieur van je eikenhouten bijgebouw. 

 

Maximaal leefcomfort 

Heritage Buildings beschikt over alle vaktechnische expertise om je eikenhouten bijgebouw volledig te laten voldoen aan de EPB-wetgeving. Dit betekent dat je ook in de winter uiterst energiezuinig van je investering kan genieten. Zo voorzien we de nodige isolatie en milieuvriendelijke warmtebronnen voor een maximaal leefcomfort 

 

Meer weten over de talrijke mogelijkheden om het hele jaar door maximaal te genieten van je eikenhouten tuingebouw? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings.