Al gedacht aan een eikenhouten bijgebouw als stalling voor je mobilhome?

Op reis gaan met je mobilhome biedt de absolute vrijheid. Je gaat en staat waar je wilt. Wanneer je thuis bent moet je evenwel een goede stalling vinden voor je mobilhome. Heb je daarbij al eens aan een eikenhouten tuingebouw gedacht? Wanneer je deze stalling multifunctioneel uitwerkt, krijg je bovendien extra meerwaarde voor je investering.

Een mobilhome hoeft in principe niet binnen te staan. Wanneer je reist, staat hij ook buiten. Dit betekent dat je de stalling perfect kunt organiseren in een open gebouw of onderdak. Ook hiervoor biedt een eikenhouten overkapping heel wat mogelijkheden. Je hebt evenwel nood aan maatwerk  aangezien mobilhomes allerlei mogelijke – en vooral hoge – afmetingen hebben.

Een gesloten stalling voor je mobilhome

Veel mensen verkiezen evenwel een gesloten stalling voor hun mobilhome. Wanneer je een prachtig klassiek huis hebt met een grote klassieke tuin, dan oogt een zichtbare mobilhome weinig fraai. Een eikenhouten bijgebouw biedt dan de oplossing. Je hebt niet alleen een stalling voor je mobilhome, je creëert een esthetische meerwaarde voor je tuin. De authentieke eiken balken geven je tuin een tikkeltje extra uitstraling. Ze brengen het vakantiegevoel naar je woning. Een eikenhouten tuingebouw ‘blendt’ meteen met de natuurlijke omgeving. Groen en een natuurlijk vergrijsde eikenhouten constructie passen perfect bij elkaar.

Ideaal voor tuinfeesten

Wanneer je het eikenhouten bijgebouw voldoende groot maakt voor het stallen van je mobilhome, dan heb je er meteen een multifunctioneel gebouw mee. Dankzij de grote ‘barn entrance’ krijg je een groot tuingebouw met een imposante ingang, perfect voor grotere tuinfeestjes. Je haalt gewoon je mobilhome er uit en plaatst een lange tafel. Heerlijk, toch?

Multifunctionaliteit

Als specialist in eikenhouten bijgebouwen hechten wij veel belang aan multifunctionaliteit. Al in de ontwerpfase kijk je best verder dan de eerste initiële functie waarvoor het eikenhouten tuingebouw geplaatst wordt.  

 

Zie jij mogelijkheden voor een eikenhouten bijgebouw als stalling van je mobilhome?   

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.