Dagdromen worden realiteit met een eikenhouten lifestyleconcept.

Droom jij van een plekje helemaal voor jezelf waar je heerlijk ontstrest en meteen ontsnapt aan de drukte van alledag? Je hoeft niet altijd op daguitstap, citytrip of meerdaagse vakantie om je hoofd helemaal leeg te maken. Als je kiest voor een eikenhouten tuingebouw in de vorm van een compleet lifestyleconcept, dan vind je de ultieme ontspanning op enkele tientallen meters van je achterdeur. De mogelijkheden van een eikenhouten lifestyleconcept zijn onbeperkt en worden volledig volgens jouw wensen uitgewerkt.

Wat zou je denken van elke dag vakantie? Met een eikenhouten bijgebouw is het perfect mogelijk. Na een drukke dag wandel je naar je eikenhouten cottage in de tuin en kom je volledig tot rust. De pauzeknop indrukken, vraagt op die manier niet veel inspanningen. Letterlijk en figuurlijk bekijk je – met zicht op je achterdeur – het dagelijkse leven vanuit een compleet andere invalshoek.

Authentieke leefwereld

Als je je eikenhouten tuingebouw laat uitwerken en inrichten als een compleet lifestyleconcept dan creëren wij voor jou een volledig nieuwe leefwereld. De eikenhouten balken, de authentieke pen-en-gatverbindingen, de mooie vergrijzing van het hout, de antieke tegelpannen, enz.

Jouw eikenhouten bijgebouw krijgt een prachtige natuurlijke uitstraling, volledig passend in je klassieke tuin of bij je woning. Dankzij de Engelse kwaliteitseik uit Sussex ben je bovendien verzekerd van een oersterke constructie die probleemloos meerdere generaties meegaat.

Alles is mogelijk

De mogelijkheden om je eikenhouten lifestyleconcept uit te werken en in te richten zijn eindeloos. De volledige constructie is maatwerk, afhankelijk van je wensen en verwachtingen. Wil je een wellnessconcept met sauna? Droom je van een complete buitenkeuken met bar voor intieme feesten? Of wil je aansluitend bij je zwembad een stijlvol, authentiek poolhouse? Alles is mogelijk.

Het hele jaar door genieten

Een lifestyleconcept is uiteraard niet alleen bruikbaar in de lente of zomer bij goed weer. Je zorgt er best voor dat je het hele jaar door kan genieten van je eikenhouten cottage. Zorg ervoor dat je tuingebouw voldoet aan de strengste energienormen en beschikt over de vereiste klimatisatie. Binnenin creër je bijvoorbeeld een heerlijke New England style die je doet wegdromen van strandcabines en een hagelwit zandstrand.

Een uniek plekje voor je kinderen

Je krijgt niet alleen een eigen leefruimte om zelf van muziek, goed gezelschap of een spannend boek te genieten. Ook voor je kinderen creëer je een uniek plekje waar ze zich met leeftijdsgenoten kunnen uitleven. Ze spelen er hun eigen muziek en feesten er met vrienden, maar jij houdt vanop korte afstand in de gaten welke drank er in de koelkast zit.

Interesse in een eikenhouten tuingebouw als compleet lifestyleconcept?
Ontdek hier onze visie en mogelijkheden voor een totaalconcept.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.