De charme van eikenhouten gebouwen als woonuitbreiding.

Steeds meer mensen ontdekken de charmes en mogelijkheden van een eikenhouten gebouw als woonuitbreiding. Aangezien deze eikenhouten constructie volledig geïntegreerd wordt in de woning, is het belangrijk dat deze woonuitbreiding volledig voldoet aan de wettelijke normen inzake isolatie en ventilatie. Wanneer je in zee gaat met een specialist voor een kwaliteitsvolle woonuitbreiding, dan verhoogt deze investering fors de waarde van je woning.

Traditionele woningen uit de jaren ’70 en ’80 hebben vaak een kleine keuken. In die periode bestond de term leefkeuken nog niet en ging er veel minder aandacht naar ‘cocooning’. Veel jonge mensen die deze klassieke woningen kopen, zoeken naar mogelijkheden om ze uit te breiden.

Voor woningen met een klassieke, landelijke stijl biedt een eikenhouten bijgebouw de perfecte woonuitbreiding. Op die manier creëer je niet alleen meer leefruimte, je haalt je tuin als het ware naar binnen. Het integreren van een tuinkamer met de vroegere keuken, trekt een woning volledig open. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen.

Genieten!

Wanneer je dan bijvoorbeeld nog een open haard plaatst in de nieuwe woonuitbreiding, dan is het genot compleet. Heel vaak stellen we vast dat mensen dan veel meer tijd doorbrengen in hun nieuwe eikenhouten woonuitbreiding dan in de ‘oude’ leefruimtes. De eikenhouten balken geven charme, hoogte en openheid aan de bijkomende leefruimte.

Natuurlijke integratie

Op vlak van ontwerp en design is het belangrijk om een ‘natuurlijke’ integratie te realiseren. Dit betekent dat de woonuitbreiding zo moet ontworpen worden dat ze als het ware natuurlijk bij de woning hoort. Het moet lijken alsof de uitbreiding er altijd al heeft gestaan. Alles moet constructief perfect aansluiten. Op die manier creëer je zowel letterlijk als figuurlijk een meerwaarde voor je woning. Lees hier meer over onze werkwijze.

Bouwfirma met ervaring

Het is belangrijk dat je voor dergelijke woonuitbreidingen in zee gaat met een bouwfirma die zich specialiseert in eikenhouten woonuitbreidingen. We spreken hier over een ingrijpende aanpassing van je woning, waarbij ventilatie en isolatie van de woonuitbreiding van groot belang zijn. Het openen van de woning naar deze eikenhouten woonuitbreiding moet bijzonder zorgvuldig en nauwkeurig gebeuren. Ontdek alles over onze kwaliteit.

Heritage Buildings is in België de pionier voor het bouwen van authentieke eikenhouten woonuitbreidingen. Ontdek hier enkele van onze unieke en exclusieve realisaties.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.