De uitstraling van je domein verhogen met een eikenhouten paardenstal.

Op zoek naar een investering waarmee je een prachtig onderkomen creëert voor je paarden én tegelijkertijd een meerwaarde realiseert voor je domein? Kies dan voor een exclusieve eikenhouten paardenstal. Het ontwerp wordt volledig afgestemd op je wensen en behoeftes. Elke vorm of indeling is mogelijk. Vanuit onze expertise staan wij in voor de realisatie van de eikenhouten constructie, het dak en de buitenbekleding. Gespecialiseerde firma’s nemen de binnenafwerking op zich. Op die manier ben je zeker dat je paarden in optimaal comfort in hun eikenhouten paardenstal verblijven. Naast een eikenhouten paardenstal kan je ook op ons rekenen voor een bijpassende schuur of andere bijgebouwen. Bekijk hier enkele prachtige realisaties van stallen en schuren in eikenhout. 

 

Wanneer je beschikt over een prachtig landelijk domein, dan is een paardenstal uiteraard veel meer dan uitsluitend een functioneel gebouw. Als je kiest voor een eikenhouten paardenstal, dan ga je voor een esthetische meerwaarde. Een exclusieve en authentiek eikenhouten bijgebouw vergroot de uitstraling en de waarde van je domein. Onze eikenhouten bijgebouwen integreren zich perfect in elke natuurlijke omgeving en sluiten mooi aan bij elke landelijke woning. 

 

Ontwerp volgens je dromen 

Voor het ontwerp van je eikenhouten paardenstal en eventuele bijhorende schuren werken we volledig op maat. Elke vorm, afmeting of indeling is mogelijk. Wij vertrekken van een handgetekende schets die we samen met jou uitwerken. Dit vertalen we vervolgens naar een technisch ontwerp. Elke paardenstal is mogelijk, van klein en vrij eenvoudig tot zeer groot, complex en uitgebreid. Onze bouwmogelijkheden met eikenhouten constructies kent zeer weinig beperkingen. 

 

Volledig onderhoudsvrij 

De eikenhouten paardenstalling die wij voor jou realiseren, is volledig onderhoudsvrij. Ook bij de realisatie is er geen enkele behandeling van het hout nodig. Dat geldt zowel voor de eikenhouten constructies als de buitenbekleding. Wij kiezen voor hout dat doorheen de jaren prachtig vergrijst. Op die manier integreert de eikenhouten paardenstal zich op een natuurlijke manier in de omgeving.  

 

Lange zorgeloze levensduur 

Als je kiest voor een eikenhouten paardenstal, dan kies je voor een zorgeloze levensduur van meerdere generaties. Alleen de beste materialen komen in aanmerking. Voor de eikenhouten constructies werken wij met streng geselecteerd kwaliteitshout uit Engeland en Frankrijk. Wij gebruiken uitsluitend hout met een zeer hoge densiteit. Voor de constructies werken we met zogeheten pen- en gatverbindingen, zonder gebruik van nagels en schroeven. 

 

Meer weten over de meerwaarde van een eikenhouten paardenstal voor jouw domein? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings. 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.