Een eikenhouten buitenkeuken: de ideale setting voor jouw familiefeesten.

Bestaat er iets mooier dan een prachtige zomeravond waarbij je samen met familie en vrienden een onvergetelijk feest beleeft in je eikenhouten buitenkeuken? Of zeker zelfs, met een eikenhouten buitenkeuken blijft het feesten niet beperkt tot de lente of de zomer. Je kan je buitenkeuken perfect laten uitrusten met grote ramen die in de herfst of winter volledig dicht kunnen. Een eikenhouten buitenkeuken zorgt – dankzij de warme en gezellige uitstraling van het Engelse eikenhout – meteen voor een intieme sfeer.

Geen zin om te lezen?  Luister naar dit artikel via onderstaande audioversie:

Eén van de vele redenen om een eikenhouten tuingebouw te plaatsen, is het creëren van een buitenkeuken of een ‘feestpaviljoen’. Je nodigt je familie en vrienden niet uit in je woning, maar je biedt hen een bijzonder decor in de natuur.

Een eikenhouten buitenkeuken vergrijst prachtig, waardoor deze buitenconstructie volledig samengaat met de natuur. Een vergrijsde eikenhouten buitenkeuken past perfect in een groene omgeving. Dit straalt naar je gasten meteen rust en warmte uit. Mensen voelen er zich direct thuis. Het grote voordeel voor jou is dan weer dat een eikenhouten buitenkeuken volledig onderhoudsvrij blijft.

Halfopen of gesloten? 

Uiteraard wil je in je eikenhouten buitenkeuken maximaal genieten van de natuur. Dit betekent dat je op lente- en zomeravonden je buitenkeuken volledig open wilt. Veel mensen kiezen ook hiervoor. Je kan evenwel nog een stapje verder gaan. Met behulp van prachtige ramen van afrormosia, een tropisch hardhout uit Ghana, sluit Heritage Buildings je eikenhouten buitenkeuken af met accordeondeuren, schuifdeuren of dubbele oranjeriedeuren. Dit tropisch hardhout rot nooit en is uiterst vormvast.

In combinatie met de nodige klimatisatie geniet je ook tijdens de koudere herfst- en wintermaanden van je prachtige eikenhouten buitenkeuken. Dankzij de bijzondere grote ramen behoud je op elk moment het contact met de natuur.

Droom ook jij van een eikenhouten buitenkeuken? Bekijk hier enkele van de meer dan 2.000 realisaties van Heritage Buildings of ontdek onze kwaliteit.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.