Genieten van een thuiskantoor in je tuin

Telewerken geraakt in steeds meer bedrijven en organisaties ingeburgerd. Daarnaast werken duizenden zelfstandigen of vrije beroepers vanuit een thuiskantoor.  In plaats van je tuinkantoor in te richten in een verloren hoekje van je woning of er een zolder- of slaapkamer voor op te offeren, kan je ook kiezen voor een tuinkantoor in een prachtig eikenhouten tuingebouw. Een meer inspirerend thuiskantoor bestaat er niet.

Geen zin om te lezen?  Luister naar dit artikel via onderstaande audioversie:

Wie kiest voor het inrichten van een thuiskantoor in een eikenhouten tuingebouw, heeft alleen maar voordelen. Je staat nooit in de file, want je wandelt slechts enkele minuutjes door je tuin naar kantoor. Je werkt dus volledig van thuis uit, met alle bijhorende gemakken en voordelen. Toch behoud je de beoogde scheiding tussen je privé en je werk. Je sluit ’s avonds de deur van je ‘tuinkantoor’ en je laat je werk meteen voor wat het was. Anders loop je het risico om altijd te werken, wat uiteraard niet de bedoeling is.

Contact met de natuur

Wie zijn thuiskantoor inricht in een eikenhouten buitenkantoor, geniet meteen van een inspirerende werkomgeving. Een thuiskantoor in de tuin krijgt uiteraard grote oranjerieramen zodat je maximaal het buitengevoel naar binnen haalt. Je leeft mee met de seizoenen en behoudt op elk moment het contact met de natuur. Er bestaan volgens ons heel wat minder fraaie plaatsen om je werkuren te slijten…

Thuiskantoor met alle comfort

Een eikenhouten tuingebouw kan probleemloos met alle comfort worden uitgerust zodat het in alle seizoenen perfect dienst kan doen als thuiskantoor. De tuingebouwen van Heritage Buildings – opgebouwd uit Engelse eik afkomstig van de regio Sussex – voldoen aan de strengste bouwtechnische normen en behalen de vereiste strenge energieprestaties voor hedendaagse gebouwen.

Heb jij nood aan een thuiskantoor en zie je wel wat mogelijkheden in een prachtig eikenhouten tuingebouw?

–  Bekijk hier enkele van onze 2.000 realisaties.

–  Lees hier hoe wij vanuit Heritage Buildings het verschil maken.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.