Hoe kan je het hele jaar door genieten van je eikenhouten bijgebouw?

 Een eikenhouten bijgebouw is niet alleen de plek om in de lente of de zomer maximaal te genieten van je tuin, zwembad of vijver. Dankzij een volwaardige inrichting met een aangepaste verwarmingsbron kan je je eikenhouten bijgebouw het hele jaar door gebruiken. 

 

Uiteraard is het belangrijk om ook in de winter het zonlicht zoveel mogelijk naar binnen te halen en een open gevoel te creëren in je eikenhouten bijgebouw. In de meeste gevallen werken we hiervoor niet met schuiframen, maar kiezen we voor authentieke portes-fenêtres. Deze dubbel opengaande ramen zijn beschikbaar in tal van uitvoeringen.  

 

Prachtige portes-fenêtres 

Zo hebben we prachtige zwarte portes-fenêtres in staal, thermisch onderbroken en met dubbel glas. Deze ramen geven een exclusieve en authentieke uitstraling, maar zorgen ook op koude winteravonden voor een maximaal warmtecomfort. Wanneer je deze ramen in de zomer volledig openzet, dan heb je een open ruimte van 1,6 of 1,8 meter. Op die manier staat je eikenhouten bijgebouw volledig open richting je terras. 

 

Een prachtige open haard 

Ook voor de verwarming tijdens de winter hebben we verschillende oplossingen. Het meest authentieke uiteraard is een open haard, zodat je op koude winteravonden gezellig in je salon of loungehoek helemaal kan wegdromen bij het knisperende haardvuur.  

 

Andere verwarmingsbronnen 

Naast en in aanvulling op een open haard kan je ook gebruikmaken van aardgas als verwarmingsbron of van een warmtebron. Voor het verwarmen van je terras vormt infrarood dan weer de perfecte oplossing. Wij werken met designmodellen zonder de gekende rode gloed. Deze verwarmingsbronnen passen perfect in het interieur van je eikenhouten bijgebouw. 

 

Maximaal leefcomfort 

Heritage Buildings beschikt over alle vaktechnische expertise om je eikenhouten bijgebouw volledig te laten voldoen aan de EPB-wetgeving. Dit betekent dat je ook in de winter uiterst energiezuinig van je investering kan genieten. Zo voorzien we de nodige isolatie en milieuvriendelijke warmtebronnen voor een maximaal leefcomfort.  

 

Meer weten over de talrijke mogelijkheden om het hele jaar door maximaal te genieten van je eikenhouten tuingebouw? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.