Hoe vind je een betrouwbare leverancier voor je eikenhouten bijgebouw?

De beste manier om een betrouwbare leverancier te kiezen voor je eikenhouten bijgebouw, is het controleren en bekijken van referenties. Wij adviseren om uitsluitend in zee te gaan met firma’s die over vele jaren ervaring beschikken en al lang actief zijn op deze specifieke markt. De afgelopen jaren werden tal van firma’s opgestart die zich zogezegd specialiseren in eikenhouten bijgebouwen, vrijwel hetzelfde aantal bedrijven zijn inmiddels al verdwenen. En wat dan met de garantie? 

 

Eikenhouten bijgebouwen wonnen de afgelopen jaren sterk aan populariteit. Groeiende verkoopscijfers stimuleren jonge bedrijven om in deze branche te starten, al dan niet als nevenactiviteit. Heritage Buildings behoort evenwel tot de pioniers van de eikenhouten bijgebouwen.  

 

Meer dan 2.000 eikenhouten bijgebouwen 

De populariteit van eikenhouten bijgebouwen in Vlaanderen is grotendeels te danken aan onze volgehouden inspanningen. De afgelopen twintig jaar realiseerden wij met groot succes meer dan 2.000 eikenhouten bijgebouwen. Elk project is uniek qua ontwerp en exclusief op vlak van uitvoering. Het kwaliteitsvolle origineel is altijd beter dan de kopie. 

 

De beste materialen 

Terwijl wij werken met Engelse of Franse eik van de beste kwaliteit, stellen we vast dat veel jonge firma’s minderwaardige materialen gebruiken. Wij zijn op dat vlak heel open of transparant. Voor de hoogste kwaliteit selecteren wij hout van het QP1 uit het Engelse Sussex. Dit eikenhout wordt gekenmerkt door zijn extreme hardheid, waardoor je op een levensduur mag rekenen van meerdere generaties.  

 

Lange referentielijst voor elke toepassing 

Jonge firma’s beschikken over een beperkte referentielijst die weinig vertrouwen inboezemt. Of je nu een eikenhouten bijgebouw wilt als poolhouse, garage, stalling, gastenverblijf, wellnessruimte,… voor elke toepassing leggen wij je probleemloos tientallen referenties voor.  

 

Bovendien beschikken wij over de nodige kapitaalkracht voor de verdere continuïteit van onze onderneming. Dit is van groot belang wanneer je ooit moet beroep doen op de wettelijke garantietermijnen van tien jaar op bouwconstructies. 

 

Meer weten over onze jarenlange ervaring als bouwbedrijf van eikenhouten bijgebouwen? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings. 

 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.