Indoor golf speel je voortaan gewoon bij je thuis

De golfsport wint sterk aan populariteit. Meer en meer mensen trekken tijdens de weekends naar een golfbaan om hun swing te perfectioneren. Golf vereist evenwel urenlang oefenen. Dankzij indoor golf kan je dit gewoon thuis doen. Uiteraard moet je voor indoor golf wel de geschikte locatie zoeken. Een eikenhouten tuingebouw biedt dan de perfecte oefenplek.

Indoor golf wordt gespeeld aan de hand van een golfsimulator. Je hebt een reuzengroot scherm voor je neus dat jouw positie op de golfbaan volledig in beeld brengt. Je slaat het balletje richting de golfsimulator. Deze berekent meteen welk traject jouw golfbal aflegt, waarna het scherm je naar de nieuwe positie brengt. Zo kan je blijven slaan totdat de bal ‘virtueel’ in de hole ligt.

Wanneer je maar wilt

Indoor golf is perfect om thuis je golfskills te perfectioneren. Je hoeft je niet naar de golfbaan te verplaatsen. Je kan het gewoon ’s avonds laat nog thuis doen, perfect om af te kicken van een stressvolle dag op het werk. Je speelt indoor golf alleen of met meerderen. Ook ben je niet afhankelijk van het weer. Regent het buiten pijpenstelen? Jij staat heerlijk droog je swing te oefenen.

Geschikte locatie vinden?

Om indoor golf te spelen, heb je thuis een geschikte locatie nodig. Het spreekt voor zich dat je dit niet meteen in je woonkamer doet. Bovendien wil je ook graag indoor golf spelen met vrienden, waardoor ook de gezelligheid van groot belang is. Je wilt een plek waar je vrienden met het nodige comfort ontvangen kunnen worden.

Eikenhouten bijgebouw op maat

Een eikenhouten bijgebouw biedt dan ook de perfecte oplossing voor indoor golf. Heritage Buildings creëert volledig op maat een prachtig eikenhouten tuingebouw dat perfect past in de natuurlijke omgeving van je tuin. We zorgen er met een ‘cruck frame’ voor dat er zich geen hinderlijke trekkers op 2 tot 3 meter hoogte bevinden. Zo kan je ongehinderd indoor golf spelen.

Je kan de functie van indoor golf in je eikenhouten bijgebouw bovendien combineren met andere mogelijkheden. De combinatie van indoor golf met poolhouse, buitenkeuken, wellness,… is perfect mogelijk. Je beleeft als het ware elke avond een sportieve vakantie in eigen tuin.

Indoor golf spelen in je eigen eikenhouten tuingebouw?

 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.