Je paard in een exclusieve omgeving stallen? Onze eikenhouten bijgebouwen lenen er zich perfect toe.

Paardenhouders die voor hun dieren een exclusieve stalling wensen, vinden in onze eikenhouten bijgebouwen de perfecte oplossing. Wij creëren een unieke eikenhouten stalling die een meerwaarde geeft voor je domein. Wij concentreren ons op het ontwerp en de volledige eikenhouten constructie met buitenbeplanking en dak. De binnenafwerking wordt uitgevoerd door gespecialiseerde firma’s. Zij beschikken over de vereiste kennis van stalinrichting voor een maximaal comfort en welzijn van de paarden. Bekijk hier enkele realisaties van exclusieve paardenstallingen in eikenhout. 

 

Sommige paardeneigenaars hechten terecht veel belang aan de uitstraling van hun stallingen. Hun dieren moeten niet alleen comfortabel verblijven in functionele stallen, ze willen een stallencomplex dat perfect past op hun domein en mooi aansluit bij de landelijke woning. In dat geval zijn onze eikenhouten bijgebouwen de perfecte oplossing.  

 

Elke eikenhouten stalling is mogelijk 

Volledig volgens ieders wensen en verwachtingen creëren wij een eikenhouten bijgebouw dat qua vorm en indeling perfect is afgestemd op het verblijf van twee, vier, zes,… paarden. Alles is mogelijk, vertrekkende van een vrij eenvoudige eikenhouten stalling tot een zeer uitgebreide stalling met verschillende vertrekken en meerdere functies. 

 

Geen enkel onderhoud nodig 

Wanneer je kiest voor een eikenhouten stalling door ons gerealiseerd, dan kies je voor een paardenverblijf dat geen enkel onderhoud vereist. Zowel de eikenhouten constructie als de buitenbekleding worden onbehandeld geplaatst en vragen geen verder onderhoud met chemische producten. Deze natuurlijke materialen vergrijzen prachtig doorheen de jaren. Dit vergrijzingproces vergroot alleen maar de natuurlijke uitstraling van je paardenstallen.  

 

Levensduur van meerdere generaties 

Je mag bovendien rekenen op een levensduur van meerdere generaties. Zo gebruiken wij voor uw exclusieve paardenstalling uitsluitend eik van de allerbeste kwaliteit. Dit eikenhout uit Engeland of Frankrijk wordt gekenmerkt door een extreme hardheid. Daarnaast gebruiken wij voor de eikenhouten constructie de traditionele pen- en gatverbindingen. Zonder enig gebruik van nagels en schroeven zit alles muurvast.  

 

Meer weten over de mogelijkheden van een eikenhouten bijgebouw voor een exclusieve paardenstalling? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings. 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.