Je tuinhuis in cottagestijl als sfeervol gastenverblijf.

De tijd dat een tuinhuis niets meer inhield dan een vierkanten ‘houten of betonnen hok’ om je grasmachine en tuingereedschap in op te bergen, ligt al lang achter ons. Eikenhouten tuingebouwen in cottagestijl kunnen probleemloos worden uitgebouwd tot een sfeervol en compleet ingericht gastenverblijf, zeker als je met een specialist als Heritage Buildings in zee gaat. Waarom kiezen voor een sfeervol gastenverblijf in je tuin? En wat maakt de cottagestijl met eikenhout zo bijzonder?

Geen zin om te lezen?  Luister naar dit artikel via onderstaande audioversie:

Mensen die kiezen voor een klassieke woning, houden eerder van gezelligheid, warmte en authenticiteit. Een cottage stijl past hier perfect bij. Een tuingebouw met een eikenhouten draagconstructie vormt dé bouwmethode bij uitstek om deze cottagestijl te bekomen. De prachtige houten balken met barsten, de authentieke pen-en-gatverbindingen, de vergrijzing doorheen de jaren,…. Alles past wonderwel bij de natuur en straalt een intieme sfeer uit.

Een plekje om te genieten

De voordelen van een compleet gastenverblijf in plaats van een eenvoudig tuinhuis, zijn immens. Mensen hebben het steeds drukker, de stress van alledag weegt soms zwaar door. Wanneer je dan ’s avonds thuiskomt, wil je maximaal genieten van de vrije uurtjes die overblijven. Met een eikenhouten gastenverblijf heb je een plekje in je tuin waar het genieten centraal staat. Hier heb je geen zorgen. Je drinkt je favoriete wijn, luistert naar je favoriete muziek en neemt er een goed boek bij. Of je neemt de tijd om heerlijk bij te praten met je huisgenoten, je vrienden of familie.

Vrienden uitnodigen en overnachten

Wanneer je kiest voor een compleet eikenhouten gastenverblijf, dan kan je er zelf overnachten of vrienden uitnodigen. Je kan dit bijvoorbeeld Noord-Amerikaans of Canadees inrichten in de New England-stijl, waardoor elke gast een instant ‘caban’ vakantiegevoel krijgt. Bestaat er iets mooier dan vakantie in eigen tuin? Naar het risico op een glaasje wijn te veel  moet je in elk geval niet kijken.

Alle modern comfort aanwezig

Een hedendaags tuinhuis kan probleemloos worden ingericht met alle modern comfort: ventilatie, verwarming,…. Als bouwbedrijf kan Heritage Buildings je eikenhouten tuingebouw compleet inrichten als gastenverblijf. Je gastenverblijf voldoet dan aan de strengste EPB- en bouwtechnische normen. Heritage Buildings biedt een totaalconcept.

Ook een eikenhouten gastenverblijf in je tuin?

Bekijk hier enkele van onze 2.000 realisaties.
Ontdek hier op welke vlakken wij het kwaliteitsverschil maken.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.