Kan een eikenhouten bijgebouw ingericht worden als sauna?

Een eikenhouten bijgebouw in de tuin of als geïntegreerde woonuitbreiding is perfect voor het inbouwen van een sauna. Dankzij de natuurlijke vochtregulering van het eikenhout zijn de authentieke constructies uitermate bestand tegen vochtige en warme saunaomstandigheden. Aangezien we met onze eikenhouten constructies steeds maatwerk afleveren, voldoen we probleemloos aan de meest veeleisende verwachtingen voor heerlijke wellnessfaciliteiten in de tuin. Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde poolhouses met wellnessfaciliteiten.  

Steeds meer mensen dromen van een eikenhouten bijgebouw, ingericht als poolhouse met extra wellnessfaciliteiten. In dat geval mag uiteraard een sauna niet ontbreken. Op die manier creëert u het hele jaar door heerlijke vakantiemogelijkheden in uw eigen tuin. Na een zware dag op het werk trekt u zich ’s avonds en tijdens de weekends terug in uw eigen paradijs.  

Dankzij de vochtregulerende werking van het eikenhout – wat niet geldt voor een stenen gebouw – past een sauna perfect in een eikenhouten bijgebouw. Zo hoeft u absoluut niet te vrezen voor condensatie.  

Standaardsauna of sauna op maat 

Een eikenhouten bijgebouw is zowel geschikt voor een standaardsauna als een sauna die volledig op maat wordt uitgewerkt en gerealiseerd. Ook infraroodcabines plaatsen we regelmatig in onze eikenhouten bijgebouwen.  

Extra wellnessmogelijkheden 

Een sauna hoeft uiteraard niet de enige extra functie te zijn van het poolhouse. Ook andere wellnessmogelijkheden zoals een hamman, spa, Japanse baden,… behoren perfect tot de mogelijkheden. We realiseerden zelfs al prachtige binnenzwembaden in onze eikenhouten bijgebouwen. 

Verder kunnen we – aansluitend op uw tuinterras – het eikenhouten bijgebouw voorzien van een volwaardige leefruimte met zithoek, bar of keuken, een haard,… Dankzij de prachtige oranjeriedeuren hebt u steeds een mooi zicht op de tuin of het zwembad. Een totaalconcept, inclusief de binneninrichting, is perfect mogelijk. Lees hier meer over de mogelijkheden van een totaalconcept. 

In dat geval is het uiteraard belangrijk om het eikenhouten bijgebouw van de vereiste isolatie en aangepaste klimatisatie (verwarming en airco) te voorzien. Heritage Buildings garandeert ook hier een totaalservice. 

Heritage Buildings maakt van uw poolhouse een exclusieve plek voor wellness. Bekijk hier enkele foto’s van eerdere realisaties. 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.