Kan u een paardenstal inrichten in een eikenhouten bijgebouw?

Het is vast en zeker mogelijk om een paardenstal in te richten in een eikenhouten bijgebouw. Sterker zelfs, een eikenhouten bijgebouw leent zich uitstekend voor het creëren van een authentieke en exclusieve paardenstal. Uw dieren voelen zich meteen thuis in deze ecologische en duurzame constructie. Bovendien garandeert een eikenhouten paardenstal gegarandeerd een visuele meerwaarde voor uw tuin of domein. Bekijk hier enkele realisaties van eikenhouten paardenstallen. 

 

Bij de realisatie van een paardenstal in een eikenhouten bijgebouw, concentreert Heritage Buildings zich op het ontwerp van de eikenhouten constructie met de buitenbeplanking en het dak. Deze elementen vormen de basis van de paardenstal.  

 

De verdere binneninrichting vertrouwen we toe aan gespecialiseerde firma’s. Zo moet de inrichting van een paardenstal aan een aantal strikte functionele vereisten voldoen, zodat de veiligheid en het comfort van de paarden verzekerd is.  

 

Visuele meerwaarde 

De absolute troef van een eikenhouten bijgebouw als paardenstal, vormt de esthetische uitstraling. Uw paardenstal is op deze manier niet alleen een functioneel gebouw, maar biedt een visuele meerwaarde voor uw tuin, domein of landgoed. Een eikenhouten bijgebouw als paardenstal sluit perfect aan bij een landelijke woning.  

 

Volledig op maat 

De eikenhouten constructie – inclusief de afmetingen – wordt volledig op maat afgestemd op uw wensen en behoeftes. Wij bouwen stallen voor privé-eigenaars met twee, vier, zes,… paarden. Onze mogelijkheden starten bij een vrij eenvoudige paardenstal tot en met een uitgebreide stalling met meerdere ruimtes en functies.  

 

Authenticiteit en natuurlijke uitstraling 

Eén van de grote voordelen van een eikenhouten bijgebouw als paardenstal, is het minimale onderhoud. Zowel de eikenhouten constructie als de buitenbekleding wordt onbehandeld geplaatst. Deze materialen vergrijzen prachtig doorheen de jaren, zonder enige vorm van onderhoud of risico op verrotting. Het spreekt voor zich dat dit vergrijzingsproces de authenticiteit en de natuurlijke uitstraling van uw paardenstal alleen maar verhoogt.  

 

Zeer lange levensduur 

Wanneer uw kiest voor Heritage Buildings om uw paardenstal te ontwerpen én te bouwen, dan bent u verzekerd van een zorgeloze levensduur van meerdere generaties. Wij gebruiken voor de eikenhouten constructie uitsluitend kwaliteitseik uit het Engelse Sussex. Dit eikenhout kenmerkt zich door een extreme hardheid en zeer lange levensduur. Dankzij de pen- en gatverbindingen zit de constructie muurvast, zonder gebruik van nagels en schroeven.   

 

Meer weten over de mogelijkheden van een eikenhouten bijgebouw voor het bouwen van een prachtige paardenstal? Contacteer Heritage Buildings. 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.