Verhoog de waarde van je woning, kies voor een eikenhouten bijgebouw als home extension.

Een home extension in eikenhout is de beste manier om je woning een tweede leven te geven. Je mag dit niet beschouwen als een uitgave, maar als een echte investering. Enerzijds investeer je in een verhoging van je wooncomfort, anderzijds stijgt de waarde van je woning automatisch mee. Je geniet dus van een dubbele winst. 

 

Een home extension met een eikenhouten bijgebouw heeft alleen maar voordelen. Je vergroot de beschikbare leefoppervlakte. Bovendien haal je heel wat extra licht in je woning. Terwijl veel oudere woningen vrij gesloten zijn naar de tuin, geniet je dankzij de grote ramen in een eikenhouten home extension het hele jaar door met volle teugen van de natuur. Wij zorgen voor een ontwerp waarbij de home extension perfect past bij je bestaande woning en deze naar een hoger niveau optilt. 

 

Opentrekken van je woning 

Zo is een home extension ideaal voor het opentrekken van de woning met een open leefkeuken en een ruimere woonkamer. In deze ruimtes spendeer je het meeste tijd, waardoor je maximaal geniet van de extra woonruimte.  

 

Inrichting en indeling naar wens 

De mogelijkheden om je woonuitbreiding in te richten en in te delen zijn eindeloos. Vaak kiezen mensen in deze authentieke traditionele constructie toch voor een moderne, eigentijdse inrichting. Deze combinatie geeft een eigen unieke totaalbeleving. 

 

Integratie in je woning 

Het uitvoeren van een home extension vraagt heel wat ervaring en vakmanschap. Om te zorgen dat de woonuitbreiding perfect aansluit aan je bestaande woning moet in de buitenmuren gekapt worden en zijn vaak ingrijpende dakaanpassingen noodzakelijk. Ook moeten nutsvoorzieningen als verwarming, elektriciteit en verlichting doorgetrokken worden naar de bijkomende ruimte.  

 

Strenge EPB-wetgeving 

Een home extension moet voldoen aan de strenge wettelijke EPB-normen. Dit betekent dat de eisen qua isolatie, verluchting en energiezuinige verwarming bijzonder hoog liggen. Dit is niet alleen goed voor je energiefactuur, maar ook voor het wooncomfort. 

 

Wil je nog een andere samenwerkingsformule voor de realisatie van je houten bijgebouw? Dit kan perfect. Contacteer de specialisten van Heritage Buildings. 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.