Waarom een eikenhouten bijgebouw het perfecte onderdak biedt aan je golfsimulator.

Oefening baart kunst. En dat geldt des te meer voor golf. Je kan je techniek alleen maar aanscherpen door urenlang te oefenen. Een golfsimulator biedt hiervoor de perfecte oplossing. Uiteraard rijst dan meteen de vraag: waar plaats je deze golfsimulator? Een eikenhout bijgebouw luidt ons antwoord!

Met een golfsimulator speel je op de meest beroemde en oogverblindende golfbanen … gewoon van bij je thuis. Je slaat tegen het balletje, op een diascherm staat de golfbaan levensecht geprojecteerd. Door de impact van het balletje op de golfsimulator, berekent een computer je volgende positie. Een golfsimulator is de beste oplossing voor een drukke zakenman die ’s avonds laat zijn swing nog wat wilt oefenen. De golfclub is geen optie meer. Met een golfsimulator oefen je toch gewoon thuis? 

Waar golfsimulator plaatsen?

Meteen rijst dan de vraag. Waar moet ik deze golfsimulator plaatsen? Een eikenhouten bijgebouw biedt dan de perfecte oplossing. Allereerst past deze authentieke houten constructie perfect bij een klassieke woning en een klassieke tuin. Het eikenhouten bijgebouw geeft zelfs extra uitstraling aan je tuin. Denk maar aan de authentieke eikenhouten balken, de traditionele pen- en gatverbinding, de natuurlijke vergrijzing,…. Je eikenhouten tuingebouw integreert zich volledig in het natuurlijke landschap van je tuin.

Op maat een eikenhouten bijgebouw

Dankzij het maatwerk kan je volledig op maat een eikenhouten bijgebouw laten creëren volgens de specifieke noden van jouw golfsimulator. Via een zogeheten ‘cruck frame’ vermijd je bijvoorbeeld hinderlijke dwarsbalken op twee tot drie meter hoogte.

Daarnaast kijk je best verder dan de noden van jouw golfsimulator. Je laat best een eikenhouten tuingebouw ontwerpen dat je multifunctioneel kan gebruiken. Denk daarbij maar aan de combinatie met een poolhouse, een buitenkeuken,… tot zelfs een compleet gastenverblijf.

Meer dan golfen alleen: genieten van het leven!

We zien het al voor ons: een balletje slaan met vrienden, terwijl in de buitenkeuken heel wat lekkers bereid wordt. Na het golfen ga je meteen aan tafel. Nadien praat je nog wat na aan je eigen ingerichte bar. Waarom nog op golfreis vertrekken? Je beleeft het gewoon in je eigen tuin dankzij een eikenhouten bijgebouw.

Meer weten over de mogelijkheden van een eikenhouten bijgebouw om een golfsimulator te plaatsen?   

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.