Wat maakt een eikenhouten bijgebouw tot de perfecte stalling voor je boot?

Een eigen boot staat garant voor heerlijke zomers op het water. Voor de herfst en winter moet je evenwel een geschikte stalling vinden. Een eikenhouten bijgebouw biedt de perfecte oplossing. Je boot wordt tijdens de gure wintermaanden perfect beschermd. Bovendien creëer je een esthetische meerwaarde voor je tuin met een multifunctioneel eikenhouten bijgebouw.

Een boot vaart op het water, toch is het van groot belang om deze vochtvrij te kunnen stallen tijdens de herfst- en wintermaanden. Dit principe is vergelijkbaar met het stallen van een auto of oldtimer.

Boot stallen in droge omgeving

Om een boot veilig te kunnen stallen heb je nood aan een droge omgeving met voldoende ventilatie en vochtregulering. Een eikenhouten bijgebouw is hiervoor van nature geschikt. Eik zorgt dankzij de vochtregulerende werking van het hout automatisch voor een droge omgeving. Daarnaast voorzien wij onze eikenhouten gebouwen standaard van luchtdrukspleten. Deze spleten tussen de basisconstructie en de dakspanten zorgen voor de nodige luchtdoorstroming in het eikenhouten gebouw. Daardoor blijft je boot altijd droog en krijgt corrosievorming geen kans.

Authentieke uitstraling in je tuin

Een eikenhouten bijgebouw voor het stallen van je boot biedt nog extra voordelen. Allereerst oogt een boot op een trailer niet echt fraai in je tuin. Met een eikenhouten bijgebouw plaats je hier een esthetisch zeer mooie oplossing over. De natuurlijke en authentieke uitstraling van het bijgebouw vergroot de waarde van je tuin en je woning.

Multifunctioneel eikenhouten tuingebouw

Bovendien raden wij steeds aan om elk eikenhouten bijgebouw multifunctioneel in te richten. Dit betekent dat je niet alleen – volledig op maat – de ideale stalling creëert voor je boot met een grote ‘barn entrance’, je zorgt ook voor een prachtig tuingebouw dat je nog voor extra doeleinden kan gebruiken. Zo heb je meteen ook een sfeervolle en intieme locatie voor een geweldig tuinfeest.

Je boot veilig stallen in een eikenhouten tuingebouw?   

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.