Werken voelt niet als werken in een tuinkantoor .

Waarom kiezen voor een duf thuiskantoor op zolder of in een kamertje, wanneer je ook in het groen kunt werken in een inspirerend tuinkantoor? Een eikenhouten bijgebouw lost ongetwijfeld alle verwachtingen in voor een tuinkantoor waar het in alle seizoenen heerlijk is om te werken. Een authentieke eikenhouten constructie oogt bovendien fraai in je tuin. 

Steeds meer mensen werken van thuis uit. Dat geldt niet alleen voor werknemers die enkele dagen per week thuis mogen werken van hun bedrijf of organisatie. Ook talrijke zelfstandigen, freelancers of vrije beroepen hebben nood aan een thuiskantoor.

Scheiding tussen werk en privé

Ze kunnen dan kiezen voor een zolderkamer of een overbodige slaapkamer. In dat geval werk je meestal in een weinig inspirerende omgeving. Bovendien verdwijnt elke scheiding tussen werk en privé. Je hebt het gevoel dat je altijd aan het werk bent. Een tuinkantoor biedt in dat geval dé perfect oplossing. Je bent op twee minuutjes op kantoor – en blijft dus gespaard van ellendige files – maar houdt werk en privé toch mooi uit elkaar.

Mooi en inspirerend zicht

Wie werkt in een tuinkantoor heeft bovendien een mooi en inspirerend zicht op de natuur. Elk seizoen is wel anders. In een aangename omgeving werk je beter en krijg je meer inspiratie om moeilijke taken te verrichten.

Meerwaarde voor je tuin

Mensen met een klassieke tuin en woning, zijn gebaat bij een eikenhouten tuinkantoor. Eikenhout past perfect in een natuurlijke omgeving. De authentieke eikenhouten balken, de eeuwenoude pen-en-gatverbindingen, de natuurlijke vergrijzing,… Al deze elementen bieden een esthetische meerwaarde voor je tuin. Grote oranjerieramen zorgen bovendien voor overvloedige lichtinval in je tuinkantoor.

Comfortabel werken in elk seizoen

Met kwaliteitsvol Engels eikenhout kies je bovendien voor een constructie die probleemloos meerdere jaren meegaat. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat je zowel ’s winters als ’s zomers in de meest optimale omstandigheden werkt of klanten ontvangt. 

Droom jij van een eikenhouten tuinkantoor?

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.