Totaalconcept

Onze interieurarchitect maakt uw dromen waar

Ons verhaal stopt niet bij een afgewerkte eikenhouten constructie met passende dakbedekking en stijlvolle ramen. Als u hiervoor kiest, werken we uw droomgebouw volledig af als lifestyleconcept.  

1. Installatie van alle technieken

Naast het gebouw of de aanbouw zelf ontwerpen en coördineren wij ook de installatie van alle technieken (verwarming, sanitair en HVAC) én de volledige vaste binneninrichting: vloer, verlichting, keuken, bar, wellness, badkamer, schilderwerken,…

2. Welk lifestyleconcept hebt u voor ogen?

Ongetwijfeld hebt u uw droominrichting al gevisualiseerd. Wilt u een poolhouse met bar, buitenkeuken en wellnessruimte? Hebt u nood aan een gastenruimte met tuinkantoor? De functionele mogelijkheden voor een eikenhouten aanbouw of tuingebouw zijn letterlijk eindeloos. Wij plaatsen geen eikenhouten constructies, wij creëren voor u een volledig lifestyleconcept.

Gewoonweg alles waar u van droomt, brengen wij in orde. Uw eikenhouten aanbouw of tuingebouw wordt als totaalconcept volledig instapklaar opgeleverd.

3. Gebruik van nieuwe materialen

De (interieur)vormgevers van Heritage Buildings zoeken voortdurend naar nieuwe materialen om onze prachtige bijgebouwen een exclusieve en authentieke uitstraling te creëren. Deze duurzame en hoogwaardige materialen kunnen zowel dienen voor de inrichting van het interieur als de buitenbekleding. Telkens opnieuw bekomen we een verbluffend eindresultaat.

Afrormosia voor buitenbekleding
Shou Sugi Ban ofwel zwarthout
Authentiek recuperatiehout